Restaurang och Café i Kumla Sjöpark.
Goda Rum för Fest, Catering och Konferens.
Boka bord via telefon på 019 - 760 20 80 eller klicka här.

Vecka: 08

I priset ingår salladsbuffé med smör & bröd, måltidsdryck samt ekologiskt kaffe.
Veganskt samt avvikande kost & allergier ordnar vi efter önskemål på plats.
Vardagar: 110:- Avhämtning vardag 70:- 10 st Lunchkuponger 950 :- Serveras mellan 11,30-14,30

Helglunch 159:- Avhämtning helg 110:- Serveras mellan 12.00-15.00

 

 

Veckans Vegetariska

Zuccini- & Majsplättar med sötpotatispommes & Chilikräm

Måndag

Kött

Köttfärslimpa med rökig rödvinssås, jalapenjomajonnäs och örtrostad potatis

Fisk

Godas fiskgratäng med potatistoppar och en chardonneydoftande räksås

Tisdag

Kött

Schnitzel med skysås, vispat brynt smör, citron, persilja & stekt potatis

Fisk

Havets Wallenbergare serveras med dillkokt potatis & Skaldjursröra

Onsdag

Kött

Köttgryta smaksatt med svamp och ädelost, serveras med potatismos

Fisk

Panerad kummel med gubbröra, ångat grönt & Potatis

Torsdag

Kött

Ciderbräserad kotlettrad med rostad delipotatis, godas barbequesås och bearnaise

Fisk

Rökt lax med ljummen potatissallad och romsås

Fredag

Kött

Marinerad kycklingfilé med rödvinssås, rödlöksmarmelad och potatisgratäng

Fisk

Rimmad torsk med hack på ägg,räkor & pepparrot samt dillkokt potatis

Sportlov & Vi bjuder på fredagsdessert

Lördag & Söndag

Kött

Nattbakad Bringa med tryffelpotatismos, variation på purjolök, svamp och rödvinssås

Fisk

Godas fiskgryta med rökt lax, toppas med saffransaioli

Vegetariskt

Pankopanerad getost, serveras med rödbetor, honung, nötter och frön

Helglunch 12.00-15.00 Fredag & Lördag kväll Räkfrossa samt A la Carte från kl 18.00